Skip to content

EKOSTIROL

ОПИС:  ГРАДЕЖНО ЛЕПИЛО ЗА ИЗОЛАЦИОНИ МАТЕРИЈАЛИ.

ПРИМЕНА:  СЕ ПРИМЕНУВА ЗА ЛЕПЕЊЕ НА ИЗОЛАЦИОНИ МАТЕРИЈАЛИ. СЕ НАНСУВА НА ГЛАТКИ И СУВИ ПОВРШИНИ.

ПРИПРЕМА: ВО САД СО 8l ВОДА СЕ ДОДАВА ЕДНА ВРЕЌА ЛЕПИЛО. СМЕСАТА НЕПРЕКИНАТО СЕ МЕША 3 МИНУТИ. ПО 15 МИНУТИ ПОВТОРНО СЕ ПРОМЕШУВА.

СКЛАДИРАЊЕ:  ВО СУВА ПРОСТОРИЈА .

РОК НА ТРАЕЊЕ: 12 МЕСЕЦИ