Skip to content

EKOPERFIX

EKOPERFIX Е ГРАДЕЖНО ЛЕПИЛО ЗА ГИПС-КАРТОНСКИ ПЛОЧИ

ПРИМЕНА: EKOPERFIX СЕ ПРИМЕНУВА ЗА ЛЕПЕЊЕ НА ГИПС-КАРТОНСКИ ПЛОЧИ НА КЕРАМИЧКИ И БЕТОНСКИ ЅИДОВИ.

PRIPREMA: ВО САД СО 15Л ЧИСТА ВОДА СЕ ДОДАВА 1 ВРЕЌА EKOPERFIX. ПОТОА СМЕСАТА СЕ МЕША НЕПРЕКИНАТО 2 МИНУТИ. СМЕСАТА ДА НЕ СЕ МЕША ДОДЕКА СЕ СИПА СУВА МАСА.

СКЛАДИРАЊЕ:  ВО СУВА ПРОСТОРИЈА.

РОК НА ТРАЕЊЕ: 6 МЕСЕЦИ.