Skip to content

EKOFUGENFILER

ЛЕПАК ЗА ПОВРЗУВАЊЕ НА ГИПС КАРТОН ПЛОЧИ (БАНДАЖИРАЊЕ).

ПРИМЕНА: EKOFUGENFILER Е ГРАДЕЖНО ЛЕПИЛО ЗА ПОВРЗУВАЊЕ НА ГИПС КАРТОН ПЛОЧИ СО ЛЕПЕЊЕ НА БАНДАЖ ЛЕНТА  НА НИВНИТЕ СПОЕВИ (БАНДАЖИРАЊЕ). МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ И ЗА ГЛЕТОВАЊЕ НА ЅИДОВИ И ТАВАНИ.

ПРИПРЕМА: ВО САД СО 15l ВОДА СЕ ДОДАВА 1 ВРЕЌА EKOFUGENFILER. ПОТОА СМЕСАТА НЕПРЕКИНАТО СЕ МЕША 3 МИНУТИ. ПОВТОРНО СЕ ПРОМЕШУВА ПОСЛЕ 15 МИНУТИ.

РОК НА ТРАЕЊЕ: 6 МЕСЕЦИ.

СКЛАДИРАЊЕ: ВО СУВА ПРОСТОРИЈА.