Skip to content

EKOFIX 20

EKOFIX 20 АКРИЛНО ЦЕМЕНТНО ЛЕПИЛО ЗА КЕРАМИЧКИ ПЛОЧКИ ВО БЕЛА БОЈА.                                                                                                                                       

ПРИМЕНА: СЕ ПРИМЕНУВА НА ПОВРШИНИ МАЛТЕРИСАНИ СО ЦЕМЕНТ МАЛТЕР, БЕТОНСКИ ПОВРШИНИ, ЅИД СО ГИПС КАРТОН, ПОВРШИНАТА ТРЕБА ДА БИДЕ СУВА, ЧИСТА И НОСЛИВА

ПРИПРЕМА: ВО САД СО 8l ВОДА СЕ ДОДАВА 1 ВРЕЌА ЛЕПИЛО. СМЕСАТА НЕПРЕКИНАТО СЕ МЕША 3 МИНУТИ. ПО 15 МИНУТИ ПОВТОРНО СЕ ПРОМЕШУВА.

СКЛАДИРАЊЕ: ВО СУВА ПРОСТОРИЈА

РОК НА ТРАЕЊЕ: 12 МЕСЕЦИ.