EKOMAL H

EKOMAL H

ОПИС: ЦЕМЕНТНА ВОДООТПОРНА МАСА

ПРИМЕНА: СЕ ПРИМЕНУВА ЗА ЗАШТИТА

НА ЅИДОВИ ОД ВЛАГА И ВОДА, ЗА ОБРАБОТКА НА  ЅИДОВИ ОД БАЊИ, БАЗЕНИ, ПЕРАЛНИ, ПОДРУМСКИ

ПРОСТОРИИ И ВОДНИ РЕЗЕРВОАРИ.

ПРИПРЕМА: ВО САД СО 8Л ВОДА СЕ

ДОДАВА 1ВРЕЌА ЛЕПИЛО. СМЕСАТА НЕПРЕКИНАТО СЕ МЕША 3 МИНУТИ.

ПО 15МИН. ПОВТОРНО СЕ  ПРОМЕШУВА.

СКЛАДИРАЊЕ: ВО СУВА ПРОСТОРИЈА.

РОК НА ТРАЕЊЕ: 12 МЕСЕЦИ

Категорија:

Опис