EKOGLET V10

//EKOGLET V10

EKOGLET V10

ОПИС: ГЛЕТ МАСА ЗА ГЛЕТОВАЊЕ НА ВНАТРЕШНИ ЅИДОВИ И ПЛАФОНИ.

ПРИМЕНА: СЕ ПРИМЕНУВА ЗА ИЗРА-МНУВАЊЕ НА ВНАТРЕШНИ ЅИДНИ И ТАВАНСКИ ПОВРШИНИ ПРЕТХОДНО МАЛТЕРИСАНИ СО МАЛТЕР, КАКО И ГИПС-КАРТОН ПЛОЧИ.  ПО СУШЕЊЕТО СЕ ДОБИВА МАЗНА ПОВРШИНА ПОДГОТВЕНА ЗА БОЈАДИСИВАЊЕ.

ПРИПРЕМА: ВО САД СО 8Л ВОДА СЕ ДОДАВА 1ВРЕЌА ГЛЕТ МАСА. СМЕСАТА НЕПРЕКИНАТО СЕ   МЕША 3 МИНУТИ. ПО 15МИН. ПОВТОРНО СЕ  ПРОМЕШУВА.

СКЛАДИРАЊЕ: ВО СУВА ПРОСТОРИЈА.

РОК НА ТРАЕЊЕ: 12МЕСЕЦИ

Категорија:

Опис