EKOFIX W25

//EKOFIX W25

EKOFIX W25

ОПИС: СПЕЦИЈАЛНО ФЛЕКСИБИЛНО АКРИЛНО ЦЕМЕНТНО ЛЕПИЛО ЗА КАМЕНИ, КЕРАМИЧКИ ПЛОЧКИ И ЛЕПЕЊЕ ПЛОЧКА ВРЗ ПЛОЧКА ВО БЕЛА БОЈА.

ПРИМЕНА: СПЕЦИЈАЛЕН ЛЕПАК ШТО СЕ ПРИМЕНУВА НА МАЛТЕРИСАНИ ПОВРШИНИ СО ЦЕМЕНТ МАЛТЕР ИЛИ БЕТОНСКИ  ПОВРШИНИ, ЅИД СО ГИПС КАРТОН И ЛЕПЕЊЕ ПЛОЧКА ВРЗ ПЛОЧКА. ПОВРШИНАТА ТРЕБА ДА БИДЕ: СУВА, ЧИСТА И НОСЛИВА.

ПРИПРЕМА: ВО САД СО8Л ВОДА СЕ ДОДАВА 1 ВРЕЌА ЛЕПИЛО.

СМЕСАТА НЕПРЕКИНАТО СЕ   МЕША 3 МИН. ПО 15МИН. ПОВТОРНО СЕ   ПРОМЕШУВА. ЗА 1М²  ПОТРЕБНО Е 2,5- 3 КГ. ЛЕПИЛО.

СКЛАДИРАЊЕ: ВО СУВА ПРОСТОРИЈА.

РОК НАТРАЕЊЕ: 12 МЕСЕЦИ

Категорија:

Опис