EKOFIX W20

//EKOFIX W20

EKOFIX W20

ОПИС: АКРИЛНО ЦЕМЕНТНО ЛЕПИЛО ЗА КЕРАМИЧКИ ПЛОЧКИ ВО БЕЛА БОЈА.

ПРИМЕНА: СЕ ПРИМЕНУВА НА ПОВРШИНИ МАЛТЕРИСАНИ СО ЦЕМЕНТ МАЛТЕР, БЕТОНСКИ ПОВРШИНИ, ЅИД СО ГИПС КАРТОН. ПОВРШИНАТА ТРЕБА ДА БИДЕ СУВА,ЧИСТА И НОСЛИВА.

ПРИПРЕМА: ВО САД СО 8Л ВОДА СЕ ДОДАВА 1ВРЕЌА ЛЕПИЛО. СМЕСАТА НЕПРЕКИНАТО СЕ МЕША 3 МИН.ПО 15МИН. ПОВТОРНО СЕ ПРОМЕШУВА.

ЗА 1М²  ПОТРЕБНО Е 3,5 -4КГ.ЛЕПИЛО.

СКЛАДИРАЊЕ: ВО СУВА ПРОСТОРИЈА                                                                                                                                                                                   РОК НА ТРАЕЊЕ: 12 МЕСЕЦИ.

Категорија:

Опис