EKOFIX W19

//EKOFIX W19

EKOFIX W19

ОПИС: ЦЕМЕНТНО ЛЕПИЛО ЗА КЕРАМИЧКИ ПЛОЧКИ.

ПРИМЕНА: СЕ ПРИМЕНУВА НА ПОВРШИНИ МАЛТЕРИСАНИ СО ЦЕМЕНТ МАЛТЕР, БЕТОНСКИ ПОВРШИНИ, ЅИД СО ГИПС КАРТОН. ПОВРШИНАТА ТРЕБА ДА БИДЕ СУВА,ЧИСТА И НОСЛИВА.

ПРИПРЕМА: ВО САД СО 8Л ВОДА СЕ ДОДАВА 1ВРЕЌА ЛЕПИЛО.

СМЕСАТА НЕПРЕКИНАТО СЕ МЕША

3 МИН.ПО 15МИНУТИ  ПОВТОРНО СЕ ПРОМЕШУВА.

ЗА 1М²  ПОТРЕБНО Е 3,5 -4КГ.ЛЕПИЛО.

СКЛАДИРАЊЕ: ВО СУВА ПРОСТОРИЈА                                                                                                                                                                                                                                                                       РОК НАТРАЕЊЕ:  12 МЕСЕЦИ.

Категорија:

Опис