EKOFIX W15

//EKOFIX W15

EKOFIX W15

ОПИС:ГРАДЕЖНО ЛЕПИЛО ЗА

ЗИДАЊЕ БЛОКОВИ ОД ГАСБЕТОН.

ПРИМЕНА: СЕ ПРИМЕНУВА ЗА ЅИДАЊЕ, ЛЕПЕЊЕ НА ЛЕСНИ ГРАДЕЖНИ ЕЛЕМЕНТИ, КАКО БЛОКОВИ ОД ГАСБЕТОН (СИМПОРЕКС, ИТОНГ И ДР.)

ПРИПРЕМА: ВО САД СО 8Л ВОДА СЕ ДОДАВА 1 ВРЕЌА ЛЕПИЛО.

СМЕСАТА НЕПРЕКИНАТО СЕ МЕША

3 МИН.. ПО 15 МИН. ПОВТОРНО СЕ ПРОМЕШУВА.

СКЛАДИРАЊЕ: ВО СУВА ПРОСТОРИЈА.

РОК НА ТРАЕЊЕ: 12 МЕСЕЦИ

Категорија:

Опис