EKOFIX W10

//EKOFIX W10

EKOFIX W10

ОПИС: ГРАДЕЖНО ЛЕПИЛО ЗА ИЗОЛАЦИОНИ МАТЕРИЈАЛИ.

ПРИМЕНА: СЕ ПРИМЕНУВА ЗА ЛЕПЕЊЕ НА ИЗОЛАЦИОНИ МАТЕРИЈАЛИ.

СЕ НАНЕСУВА НА ГЛАТКИ И СУВИ  ПОВРШИНИ.

ПРИПРЕМА: ВО САД СО 8Л ВОДА СЕ ДОДАВА ЕДНА ВРЕЌА ЛЕПИЛО.

СМЕСАТА  НЕПРЕКИНАТО СЕ МЕША ТРИ МИНУТИ. ПО 15 МИНУТИ  ПОВТОРНО СЕ  ПРОМЕШУВА.

СКЛАДИРАЊЕ: ВО СУВА ПРОСТОРИЈА.

 РОК НА ТРАЕЊЕ: 12 МЕСЕЦИ

Категорија:

Опис