EKOFIX G10

//EKOFIX G10

EKOFIX G10

ОПИС: ЕКОФИКС Г10 (ФУГЕНФИЛЕР) ЛЕПАК ЗА ПОВРЗУВАЊЕ НА ГИПС-КАРТОН ПЛЧИ (БАНДАЖИРАЊЕ).

ПРИМЕНА: ЕКОФИКС Г10 (ФУГЕНФИЛЕР) Е ГИПСОВО ГРАДЕЖНО ЛЕПИЛО  ЗА ПОВРЗУВАЊЕ  НА  ГИПС-КАРТОН  ПЛОЧИ    СО ЛЕПЕЊЕ НА БАНДАЖ ТРАКА НА НИВНИТЕ СПОЕВИ (БАНДАЖИРАЊЕ). МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ И ЗА ГЛЕТОВАЊЕ НА ЅИДОВИ И ТАВАНИ.

ПРИПРЕМА: ВО САД СО 15л ЧИСТА ВОДА СЕ ДОДАВА 1ВРЕЌА  ЕКОФИКС Г9. ПОСЛЕ СМЕСАТА НЕПРЕКИНАТО СЕ МЕША  3МИНУТИ ПО 15 МИНУТИ ПОВТОРНО СЕ ПРОМЕШУВА.

РОК НА ТРАЕЊЕ: 6 МЕСЕЦИ.

СКЛАДИРАЊЕ: ВО СУВА ПРОСТОРИЈА.

Категорија:

Опис