EKOFIX W5

//EKOFIX W5

EKOFIX W5

ОПИС: БЕЛА ЦЕМЕНТНА МАСА ЗА ИЗРАМНУВАЊЕ.

ПРИМЕНА: СЕ ПРИМЕНУВА ЗА ПОРАМНУВАЊЕ НА  ГРУБИ ПОВРШИНИ КАКО ПРИПРЕМА  ЗА НАНЕСУВАЊЕ НА  СТРУКТУРАЛНИТЕ МАЛТЕРИ. ПОВРШИНАТА ПОДГОТВЕНА ЗА УПОТРЕБА НА МАСАТА ЗА ПОРАМНУВАЊЕ ПРЕТХОДНО ТРЕБА ДА БИДЕ  ПРЕМАЧКАНА  СО ТЕЧЕН ВРЗУВАЧ. ОПТИМАЛНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА УПОТРЕБА  ОД

+ 5°Ц ДО +30°Ц.

ПРИПРЕМА: ВО САД СО 8Л ВОДА СЕ ДОДАВА 1ВРЕЌА ЛЕПИЛО. СМЕСАТА НЕПРЕКИНАТО СЕ МЕША 3 МИНУТИ. ПО 15МИН. ПОВТОРНО СЕ ПРОМЕШУВА.

СКЛАДИРАЊЕ: ВО СУВА ПРОСТОРИЈА.

РОК НАТРАЕЊЕ: 12 МЕСЕЦИ

Категорија:

Опис