ГРАНУЛАТ КАМЕН “РОЗЕ“

//ГРАНУЛАТ КАМЕН “РОЗЕ“

ГРАНУЛАТ КАМЕН “РОЗЕ“

Пакување: 25 kg/вреќа
Димензија: 3,0 – 5,0 mm; 5,0 – 8,0 mm
Земја на потекло: Македонија
Природен дробен камен “РОЗЕ“ најчесто познат
под името “Ризла“ се користи за декорација на градини,
дворови, патеки и паркови.
Во комбинација со Ризла во црна или бела боја или пак во
комбинација со заоблен камен од нашата понуда можете да
добиете навистина убаво декорирани површини.

Категорија: