ГРАНУЛАТ КАМЕН “ЛОКВИЦА“

//ГРАНУЛАТ КАМЕН “ЛОКВИЦА“

ГРАНУЛАТ КАМЕН “ЛОКВИЦА“

Пакување: 25 kg/bag
Димензија: 3,0 – 5,0 mm; 5,0 – 8,0 mm
Земја на потекло: Македонија
Гранулиран камен “Локвица“ познат како “Ризла“ се користи за
декорација на патеки во дворови, патеки во паркови, површини
пред згради и куќи, за декорација на површини околу мали езерца и др.
Во комбинација со Ризла во розе или бела боја или пак во комбинација
со заоблен камен од нашата понуда можете да добиете навистина убаво
декорирани површини.

Категорија: