ГРАНУЛАТ КАМЕН “ЕСРЕ“

//ГРАНУЛАТ КАМЕН “ЕСРЕ“

ГРАНУЛАТ КАМЕН “ЕСРЕ“

Пакување: 25 kg/вреќа
Димензија: 3,0 – 5,0 mm; 5,0 – 8,0 mm
Земја на потекло: Македонија
Дробен камен “Есре“, познат како “Ризла“ се користи за
декорација на патеки во дворови, патеки во паркови,
за декорација на површини пред згради и куќи,
површини околу мали езерца и др.
Белата ризла може да се кобинира и со црна и розе ризла
и на тој начин да се добие навистина убаво
декорирана површина која ќе го привлече секое внимание

Категорија: